De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 - Cel mai modernizat sector din Capitala

Studio Plus Ideal Metalurgiei Park

Sector 4, Bucuresti

Ansamblul rezidential Studio Plus Residence Ideal

Cel mai recent proiect al unuia dintre cele mai stabile si respectate branduri imobiliare

Situat in Sectorul 4 al Capitalei, noul ansamblu va beneficia de acces securizat cu bariere iar apartamentele vor fi dotate cu video interfoane pentru un grad mai mare de siguranta.

Izolatia exterioara a blocurilor se va face intr-un mod profesional cu produse de ultima generatie care contin, pe langa polistirenul de 10 cm si un chit special cu plase si tencuiala decorativa in doua nuante.

2 Blocuri
de locuinte

Dispun de 5000 mp teren cu spatii verzi, alei iluminate, parcari si zone de servicii

120 de
apartamente

Spatioase si bine concepute, compartimentate excelent si foarte atent finisate

Sectorul 4
al Capitalei

Strada Drumul Binelui, Sector 4, in zona marilor centre si galerii comerciale

Ansamblu rezidential Bucuresti sector 4 Studio Plus

Acces rapid catre
toate punctele de interes

Datorita amplasamentului excelent si a pozitionarii foarte bune fata de punctele de interes din zona, noul proiect rezidential se numara printre putinele proiecte care ofera acces rapid la:

  • mijloace de transport in comun,
  • unitati de invatamant,
  • unitati bancare,
  • centre comerciale aflate la numai 1 minut de mers pe jos cum sunt Metro Berceni, Auchan, Jumbo, dar si Lidl, Selgros, Carrefour sau Hornbach Berceni.
1
Garsoniere preturi de la 47.000
2
Ap. 2 camere preturi de la 69.000

Localizare

Bulevardul Metalurgiei,
in zona marilor centre si galerii comerciale

Situat in Sectorul 4 al Capitalei, mai exact pe Strada Drumul Binelui, in zona marilor centre si galerii comerciale unde se afla de altfel amplasate si multe alte proiecte rezidentiale de anvergura cum sunt: Cartierul Solar, Metropolitan Residence si Metalurgiei Park Residence

localizare Studio Plus Ideal Residence

Noul proiect beneficiaza de toate utilitatile Bucurestiului si este bransat la acestea

Regimul de inaltime al noilor imobile de locuinte din cadrul acestui proiect este: demisol + parter + 5 etaje cu placa de beton turnata peste ultimul etaj + izolatie 20 cm polistiren ; Acoperis sarpanta acoperit cu tabla tip LINDAB (intr-o singura apa).
Fiecare bloc va fi dotat cu lift.
Sistemul constructiv folosit este compus din cadre si stalpi de beton armat fiind proiectat in conformitate cu normele in vigoare privind siguranta constructiilor de locuinte din Romania.

Apartamentele se vand complet finisate, echipate si contorizate individual iar cele de la parterul blocurilor vor dispune de inchiderea completa a balcoanelor cu tamplarie PVC si geam termopan.
Cele 2 blocuri de locuinte dispun de 5000 mp teren pe care se vor amenaja parcarile rezidentilor, spatiile verzi si aleile luminate, precum si zonele de servicii si anexele gospodaresti.

Pentru mai multe detalii sau alte informatii despre Studio Plus Ideal Residence Metalurgiei: Manager Proiect: George Julian 0731.308.398 Call Center: 0729.572.570

locuinte noi Studio Plus Metalurgiei

Te ajutam sa faci din noua ta locuinta un spatiu prietenos si confortabil

In cadrul proiectului isi desfasoara activitatea si un departament tehnic de finisare interioara a noilor locuinte, cu ajutorul caruia va veti putea alege materialele si echipamentele necesare pentru a personaliza dupa gustul dvs apartamentul ales avand la dispozitie o gama larga de placi ceramice, parchet, usi si obiecte sanitare.

Vizionarile vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul dorit fara alte costuri de intermediere.

Detalii tehnice

Dezvoltator: STUDIO IDEAL RESIDENCE SRL

Arhitect: STANICA ADINA

Finalizare constructie: vara anului 2021

Tip imobil: IMOBIL LOCUINTE DS+ P + 5 ETAJE

Numar total de apartamente: 120

Tipuri de apartamente: garsoniere si apartamente cu 2 camere

Parteneri
Sud Rezidential
Credite rapide
Asociatia Urbanis
Asociatia Urbanis

Credite si Solutii Bancare Rapide

Divizia noastra financiara Credit24h.ro va oferi consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda imprumuturile si va ofera atat solutii foarte rapide cat si personalizate.

Contacteaza-ne acum!

Asteptam cu interes intrebarile tale si suntem pregatiti sa-ti dam toate detaliile necesare!

    x